dinsdag 18 maart 2008

Salaam Alaikum (zoals je het werkelijk schrijft)

Dag iedereen, het is ondertussen al een tijdje gelden maar een drukke agenda en internetproblemen verhinderden ons om nog te posten op de blog.

Vorige week hadden de kinderen dus examens op school. Daar zijn we ook niet aardig van verschoten. Elke leerkracht moest dus in een ander lokaal voor een andere klas bewaken en dus ook andere examens verbeteren om objectief te zijn. Alle examens zijn dan ook meerkeuze omdat het anders te moeilijk wordt om ze te verbeteren. Nuja, je zou zeggen dat dit gemakkelijker is voor de kinderen maar ze bakken er nog altijd niets van. Een gemiddelde score van 10 op 40 is al veel. Maar de leerkachten vinden het dus normaal. Nuja, gelukkig moesten Eva en ik maar drie dagen bewaken en verbteren want donderdag en vrijdag waren we uitgenodigd bij Hanne en Annelies (onze klasgenoten) om eens bij hen op bezoek te gaan. Het was dan ook een supertoffe tzeedaagje in Kerr Sering. We hebben hun school bezocht, hun compound en veel van hun vrienden gezien.

Zaterdag en zondag zaten we opnieuw niet in Banjul maar in Serrekunda, bij de fa;ilie van de directrice. Daar was er opnieuz de meeting van onze leeftijdsgenoten. Zondag hebben we benachin gamaakt en gefilmd voor de Gambia koffer en lekker gegeten en lang gepraat met Seckah en Jandah, onze vriendinnen. Zondagavond gingen we dan terug naar Senegambia om met Hamme en Annelies naar Sislas te gaan. Dit is een reggea beachparty en ik vond het in elk geval 100% genieten. Chilly muziek, palmbomen, ligstoelen en tropisch weer, de ideale omstandisheden voor een beachparty. maandag dan een rustig dagje. Eva en ik hebben het na 2 maanden eindelijk aangedurft om alleen naar de markt te gaan en ik moet zeggen dat het reuze meeviel. We beginnen al wat mensen te kennen die ons dan met plezier en zonder tegenprestatie rondleiden. Afbieden lukt ons ook al aardig, een boss lady zijn en je komt er wel.
Zo, ik moet nu stoppen want de klok tikt hier zijn laatste minuten af, ik wens alle mensen van de khbo een goede stage!!!!
dikke zoenen
Lise en Eva (aka Adama en Awa)

Geen opmerkingen:

Woodpecker en de Bosbesjes

Woodpecker en de Bosbesjes
Onze eerste benefietconcertje in de Lokkedize: geslaagd! Merci iedereen! Voor meer foto's: kijk op www.myspace.be/banjulbabes

Gambiance 27/10/07:

Gambiance 27/10/07:
Stand van de gambiakoffer.